Бодита, Цяло боди

Еротична черна рокля с дупки

Искате ли да посрещнете любимия човек в неустоимо секси бельо? Грижите ли се за партньора си и за връзката ви? Независимо дали все още сте влюбени, или спалнята ви не е това, което беше преди, този артикул ще ви вдъхне нужното вълнение. Разчитайте на спонтанния повод и съблазнете партньора си в този горещ модел.

Цена към момента на прегледа: 55,99 лв

Червено еротично боди в интересна комбинация от горна и долна част

Защо не се сдобиете с това красиво тяло по нетрадиционен начин? Използвайте го, за да зарадвате партньора си. Тя ще внесе малко вълнение в спалнята ви. Подправете сексуалния си живот. То ще превърне ежедневието ви в необикновено. Еротичното боди Giftella Obsessive Teddy привлича погледите от пръв поглед. И благодарение на кройката, и на греховното, чувствено червено.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Obsessive Chantay мрежест чорапогащник

В съблазнителния чорапогащник Chantay ще спрете дъха на партньора си. Деликатната мрежа с орнаментална украса оставя място за мъжкото въображение.

Цена към момента на прегледа: 70,99 лв

Чувствено боди от изкуствена кожа с дълбоко деколте

Зарадвайте партньора си със боди тяло Nancy с имитация на кожа. Тя съчетава изискана кройка и ефектен дизайн с дантела, който кара женските извивки да изпъкнат прекрасно.

Цена към момента на прегледа: 97 лв

Струнни боди изработени от дантела в греховно червено

Това вълнуващо дантелено боди в греховно съблазнително червено ще зарадва вас и партньора ви. Еротичното боди, изработено от фина дантела, е удобно за тялото. Той ще ви впечатли с кройката си.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Отдавна си мислите за интересна, необичайна, секси дреха, с която бихте искали да изненадате партньора си, но вече имате пълен гардероб със съблазнително бельо? Току-що сте намерили подходящата категория. Време е да тествате малко по-високо “ниво” в секси облеклото. Не се страхувайте да изпробвате еротични бодита или още по-дръзки бодита и да събудите страст и похот не само у любимия човек.

Костюмът или, ако искате да използвате разговорния термин, бодишокът е пълно бельо, което покрива гърдите, интимните части, корема и гърба. Често тя е снабдена с различни декорации, дупки, прорези, връзки. Той подчертава красиво фигурата ви и може да скрие дори малки несъвършенства. Бодитата са изработени от много приятни и леки материали, предимно коприна, тюл, различни видове мрежи или копринена дантела.

Същото важи и за бодито, което за разлика от еротичните костюми покрива цялото тяло – от раменете до глезените. По принцип това е комбинация от секси чорапи с различен дизайн и гореспоменатия бодишок.