Жартиерни колани

Романтичен комплект жартиери

Романтичният дамски комплект Consuela от LivCo Corsetti принадлежи към еротичното бельо, което ще зарадва както мъжете, така и жените със своя секси дизайн. Първата част на комплекта се състои от сутиен, украсен с луксозна дантела и розови волани. Поразителният контраст между черно и светлорозово ще ви придаде още повече блясък. Ще оцените и практичността и комфорта. Сутиенът е с меки чашки и регулируеми презрамки, така че можете да регулирате дължината според желанието си.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Лилав еротичен комплект от дантела и сатен

Жената иска да се хареса, да бъде привлекателна за партньора си, а мъжете харесват, когато жената знае как да съблазни любимия си. Но зад всичко това нека потърсим правилния избор на бельо. Перфектният избор е секси ансамбъл, на който майсторът на творчеството няма да може да устои. Превърнете се във фатална жена.

Цена към момента на прегледа: 99 лв

Бял секси комплект с колан за жартиери, украсен с къдрички

Как да се харесате на партньора си? Как да бъдете гарантирано неустоими и да привлечете максимално внимание? Превърнете обикновения ден в необикновен. Разнообразете живота на партньора си. Как и с какво? Е, с това красиво секси бельо имате гаранция за успех. Бялото комплектче с жартиери Lovelia ще ви впечатли от пръв поглед с цялостния си дизайн. Това е перфектна дреха и вие също ще бъдете перфектни в нея. Гарантиран успех с партньора ви.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Секси комплект от три части в черно с деликатна дантела

Чудите се как да задоволите партньора си? Вашият любим се връща от командировка и искате да го изненадате? Как да разнообразите живота на партньора си? Направете моментите с партньора си по-приятни и укрепете съвместното си съжителство. За това можете да разчитате на този еротичен комплект. Успехът е гарантиран.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Еротичен комплект от черна дантела Obsessive Shibu – стрингове, сутиен и колан за жартиери

Играйте си с мъжките сетива в съблазнителния комплект Shibu. Ще бъдете неотразима в черна дантела и деликатен тюл! Комплект от велур. Комбинация от материали. Неподсилени чаши. Регулируеми ремъци. Без подплънки. Единично закопчаване с кука и око на гърба с три позиции за сваляне.

Цена към момента на прегледа: 88,99 лв

Няма нищо по-хубаво от това да изненадате партньора си в спалнята и да внесете свеж полъх в любовната игра. Ето защо жартиерите са правилният избор! Необичаен еротичен символ, който не остарява веднага, те предизвикват тайни желания у мъжете още от древни времена, но лесно могат да го правят и днес. Жартиерите се носят с колан за жартиери, който прави жартиера по-удобен за носене и най-вече за закопчаване. Коланът за жартиери се закопчава зад колана и по този начин предотвратява изплъзване при носене. Благодарение на добре подбрания колан за жартиери, чорапите са подходящи за дами с всякаква фигура – от слаби до пълни.

Често жартиерите и коланът за жартиери се комбинират с корсет. Произвеждат се в различни цветове и дизайни, като най-популярните са червен и черен. Белият колан за жартиери е типичен за булките и булчинското бельо. Разгледайте нашата широка гама от жартиери с различен дизайн и ценови диапазон и подарете на приятеля си, защото това ще бъде подарък и за двама ви.