Черен еротичен комплект с вериги, отворен сутиен и бикини със стрингове

Черен еротичен комплект с вериги, отворен сутиен и бикини със стрингове
Луксозно струнно еротично бельо
Луксозно струнно еротично бельо

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.4/10

Еротичният комплект Mango е идеален за страстните жени и техните мъже. Благодарение на гъделичкащия му дизайн ще изживеете незабравима нощ. Така че не се колебайте да подчертаете зърната си с него!

Горната част на комплекта е само тялото на еротичните сутиени, така че гърдите ви ще останат красиво открити. Въпреки това сатенената материя и пришитата подплънка им придават ласкава форма. Този комплект може да си позволят дори жени с по-едър бюст. Но с това уникалните характеристики на върха не се изчерпват. Благодарение на сребърната апликация върху черните каишки зърната ви ще блестят красиво и ще привличат още повече внимание. Разбира се, презрамките и самата обиколка се регулират, така че няма да бъдете притиснати никъде.

Съблазнителните бикини тип “стрингове” са украсени и със сребърен аксесоар и поредица от еластични ленти, които се свързват точно над седалището. Това ще накара задните ви части и бедрата ви да изпъкнат и ще направи фигурата ви красива гледка. Всички използвани материали са достатъчно адаптивни и гъвкави.

Материал

  • 80% полиамид, 20% еластан

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Черен еротичен комплект с вериги, отворен сутиен и бикини със стрингове.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

« Предишна Черни дантелени стрингове с разрез отпред и каишки

Черни дантелени стрингове с разрез отпред и каишки

» Следващия Дантелени бикини с по-високи бедра

Дантелени бикини с по-високи бедра