Още секси дрехи

Жартиера в червено, украсена с фина панделка

Червена жартиера на Венера с кадифена панделка. Вие и вашият партньор ще харесате тази тясна сатенена жартиера. Тя е изработена от лъскав сатенен плат и има сладка кадифена панделка с малко сърце.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Луксозна полупрозрачна секси рокличка в синьо

Stellya babydoll blue е секси и вие също ще бъдете неотразима в нея. Дълъг бабидол в необичаен цвят. Кройката на ризата придава елегантност. Изчистената материя е чувствено удоволствие. Сатенени вложки на маншетите и по силуета – украсяват и придават характер.

Цена към момента на прегледа: 161 лв

Дамски комплект в бяло с флорална дантела

Как и с какво да направите себе си щастлив, а и не само себе си? Получаването на този комплект ще бъде двойно удоволствие. Заложете на този секси комплект в бяло. Гарантиран успех. Това ще ви вдъхне увереност и няма да остане незабелязано от колегата ви. Той ще внесе нужното разнообразие в съжителството на партньора ви.

Цена към момента на прегледа: 71,99 лв

Червени чорапи със самозакопчаване

Сатенени прозрачни чорапи с богата дантела и силиконови ленти за перфектно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Бял секси комплект с колан за жартиери, украсен с къдрички

Как да се харесате на партньора си? Как да бъдете гарантирано неустоими и да привлечете максимално внимание? Превърнете обикновения ден в необикновен. Разнообразете живота на партньора си. Как и с какво? Е, с това красиво секси бельо имате гаранция за успех. Бялото комплектче с жартиери Lovelia ще ви впечатли от пръв поглед с цялостния си дизайн. Това е перфектна дреха и вие също ще бъдете перфектни в нея. Гарантиран успех с партньора ви.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Чувствен бял нощен комплект от две части от фина дантела и сатен

Бял комплект от две части Невада е изработен от приятна дантела и луксозен сатен. Чувствен бял комплект, който ще ви направи секси и неустоима. Същевременно е приятен за тялото и предлага комфорт.

Цена към момента на прегледа: 97 лв

Съблазнителна червена дамска жартиера с декорация на сърце

Жилетка на Сузан в червено. Жартиерът е изработен от лъскав сатенен плат и е украсен с малка панделка с център от сърце. Центърът е съставен от малки бели мъниста.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Секси комплект в черно от дантела и еластични презрамки

Искате ли комплект, който да подчертае естествената ви женска красота и същевременно да добави подправки? Ако е така, имаме идеалното предложение за вас. Черният комплект Zulmira от Me Seduce е много интересна комбинация от нежна дантела и еластични райета. Прилепващата по тялото материя е мека на допир и се адаптира идеално към извивките на тялото ви.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Червена жартиера с декоративна панделка и украса от кубични цирконии

Няма нищо по-добро от фините елементи, които придават съблазнителност на облеклото. Независимо дали просто искате да зарадвате партньора си, да подправите живота му, да внесете нужното вълнение или очаквате с нетърпение един от най-важните дни в живота си, заложете на този тип жартиери. Той буквално ще възбуди партньора ви благодарение на греховния червен дизайн. Знаете ли, че историята на жартиерите датира от Средновековието? По онова време тя се е носела не само от дамите, но и от мъжете за закопчаване на чорапи и чорапогащи.

Цена към момента на прегледа: 18 лв