Червена жартиера с декоративна панделка и украса от кубични цирконии

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Удобство
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Няма нищо по-добро от фините елементи, които придават съблазнителност на облеклото. Независимо дали просто искате да зарадвате партньора си, да подправите живота му, да внесете нужното вълнение или очаквате с нетърпение един от най-важните дни в живота си, заложете на този тип жартиери. Той буквално ще възбуди партньора ви благодарение на греховния червен дизайн. Знаете ли, че историята на жартиерите датира от Средновековието? По онова време тя се е носела не само от дамите, но и от мъжете за закопчаване на чорапи и чорапогащи.

Жартерът на Венера в червено с красива панделка, допълнена от декоративна кръгла метална катарама с блестящ кубичен цирконий, е просто сигурен залог и гаранция за успех. Като част от дамското бельо, жартиерите служат предимно за поддържане на чорапа в една и съща позиция върху крака, така че да не се плъзга надолу, да не се надига по никакъв начин и т.н. Подвързията на практика обгръща крака. Сред булките той започва да придобива значително символично значение едва през 20-и век. Днес може би нито една булка не може без нея. Вие ще бъдете също толкова благодарни за това, то не само ще направи много добро, но и ще даде на партньора ви истинска тръпка.

Материал

  • 50% найлон, 47% полиамид, 3% ликра

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Червена жартиера с декоративна панделка и украса от кубични цирконии.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

» Следващия Секси комплект в черно от дантела и еластични презрамки

Секси комплект в черно от дантела и еластични презрамки